Lyft hemmet med Microcement

Önskar du ge ditt hem en ny och modern look? Vill du ha ett hållbart och slittåligt golv eller väggbeklädnad? Då är microcement den perfekta lösningen för dig! Hos TR Måleri erbjuder vi professionell applicering av microcement för att lyfta ditt hem till en ny nivå av stil och elegans.

Microcement är ett innovativt material som används för att skapa sömlösa och hållbara ytor. Det är ett tunt lager av cementbaserad blandning som appliceras för hand på befintliga ytor såsom golv, väggar, trappor och bänkskivor. Genom att använda microcement kan vi skapa en modern och stilren look som passar perfekt i både hem och kommersiella miljöer.

 

Varför ska du använda microcement?

  • Mer prisvärt: Oftast kostar en renovering med Microcement hälften av priset för en renovering från grunden.

  • Skonsamt mot miljön: Här sparas det befintliga ytskiktet, på vilket microcementen läggs. Detta innebär man slipper riva allt och bygga från grunden.

  • Lättskött: Microcement är lättstädat utan fogar och skarvar som samlar damm och smuts.

  • Brett utbud: Microcement passar för alla smaker. Du kan vara säker på att vi skapar den färg, struktur och känsla som du efterfrågar.

Kontakta oss för renovering med microcement

Skicka offertförfrågan

Vad är microcement?

Microcement är ett ytbeläggningsmaterial bestående av cement, polymerer och färgpigment. Det är en innovativ och mångsidig lösning för att ge dina ytor i hemmet en modern och stilren look.

Ett tunt lager baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment, som appliceras på olika underlag för att skapa en slät och hållbar yta. Microcement brukar även kallas designcement, microbetong eller microtopping. Med microcement kan du transformera allt från golv, väggar till köksbänkar och badrumsmöbler.

Microcement är ett populärt val för renoveringar eftersom det är både hållbart och estetiskt tilltalande. Dess styrka och motståndskraft mot slitage gör det perfekt för områden som hallar och trappor samtidigt som dess eleganta yta passar bra i alla rum i hemmet. Ännu en anledning till microcementen är ett bra val för renovering är att microcementens tjocklek är endast 2-4 mm, vilket inte på verkar konstruktionen, befintliga lister och dörrar med sin minimala vikt.

Vardagsrum i microcement

Var kan microcement användas?

Det enkla svaret är nästintill överallt. Microcement är ett mångsidigt material som kan användas i många olika delar av ditt hem. Det är en populär lösning för att skapa en modern och elegant yta.

 

Här är vanliga användningsområden för microcement, kök, kakel, utomhusmiljöer, entréer och badrum.

 

Microcement kan även användas för att skapa vackra och unika väggytor. Det kan appliceras på befintliga väggar eller på gips- eller träytor. Med microcement kan du skapa en modern och minimalistisk look eller en mer rustik och industriell känsla.

Vackra hallgolv med microbetong

Hallgolv utsätts ofta för mycket slitage. Med microcement får du ett golv som är både stiligt och hållbart, som klarar av den dagliga påfrestningen. Microcement kan appliceras på både befintliga golv och nya betonggolv. Det ger en sömlös och slät yta som är lätt att rengöra och underhålla. Du kan välja mellan olika färger och mönster för att skapa den önskade effekten.

Använd microcement för hållbara bord och bänkskivor

För en elegant och modern touch kan microcement användas på bord och bänkskivor. Dess smidiga yta och anpassningsbarhet i färg och textur gör det till ett utmärkt val för köks- och vardagsrumsmöbler. På trappen för att skapa en modern och stilren look. Det ger också ökad hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage.

Microcement för lyxiga utomhusmiljöer

Microcement fungerar utmärkt även för utomhusbruk. Dess hållbarhet och väderbeständighet gör det perfekt för uteplatser, trappor, och andra utomhusområden. kan även användas på uteplatser, trädgårdsgångar och terrasser för att skapa en enhetlig och hållbar yta. Det är vattentätt och tål väderförhållanden, vilket gör det lämpligt för utomhusbruk.

Renovera med microcement i köket

Microcement är ett populärt val för kök eftersom det är både hållbart och lätt att rengöra. Det kan användas på golv, väggar, bänkskivor och till och med på skåpluckor för att skapa en enhetlig och modern look.För att skapa ett stilrent och hållbart kök eller badrum är microcement ett fördelaktigt val. Det är vattentätt och tål fukt, vilket gör det lämpligt för dessa utrymmen. Du kan använda det på golv, väggar, bänkskivor, duschar och badkar för att skapa en enhetlig och elegant look.

 

Microcement på kakel

Microbetong kan appliceras direkt på befintligt kakel, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för renoveringar. Det är ett utmärkt sätt att uppdatera gamla kakelytor utan att behöva riva bort dem.

Lyft atmosfären och helhetsintrycket med microbetong!

Vid användning av microcement skapar du en stilfull och modern atmosfär i ditt hem. Kontakta oss på TR Måleri för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med att uppdatera ditt hem i Jönköping. Vi har stort intresse och är specilister inom måleri och renovering. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.

 

Kontakta oss