väggmålning i Jönköping

När det kommer till att förvandla ditt hem till en plats du älskar att vara i är en fräsch och professionell inomhusmålning en viktig del av processen. Hos TR Måleri i Jönköping erbjuder vi många olika tjänster som väggmålning, målning av tak eller finsnickerier. Vår expertis och noggrannhet kommer att säkerställa att ditt hem får den känslan som du drömmer om.

Vi målar om dina väggar eller tak - för en trivsam inomhusmiljö

När du väljer TR Måleri för din inomhusmålning kan du lita på att du får en professionell och pålitlig service. Vårt team av erfarna målare har den kunskap och intresset som krävs för att utföra alla typer av målning inomhus oavsett om det är väggar, tak eller snickerier.

Vi använder oss av material och verktyg för att säkerställa att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande. Våra målare är utbildade och specialister inom sitt område. Är du i behov av en målare för väggmålning eller snickerier i Jönköping? Välj TR Måleri för att få ett slutresultat som du tillsammans med oss kommit överens då kundnöjdheten är viktig för oss. Läs mer om våra tjänster inom inomhusmålning nedan.

Kontakta oss för offert gällande målning av väggar, måla tak eller möbler

Skicka offertförfrågan

Väggmålning

Har väggarna tappat färg och blivit livlösa? Låt TR Måleri ta hand om det åt dig. Vi erbjuder väggmålning och kan ge dina väggar ett helt nytt utseende. Våra erfarna målare är noggranna och professionella i sitt arbete. Vi förstår vikten av att utföra arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som vi håller högsta kvalitet. Oavsett om du behöver måla om en enda vägg eller hela ditt hem, kan vi leverera en målningslösning som passar dina behov.

Innan vi påbörjar målningsprocessen, kommer vi att noggrant förbereda dina väggar för att säkerställa bästa resultat. Detta inkluderar att rengöra ytan, reparera eventuella skador och applicera en grundfärg för att säkerställa att färgen fäster ordentligt. Vi arbetar med olika typer av färg och kan hjälpa dig att välja rätt nyans och finish för att skapa önskad atmosfär i ditt hem. Vi kan även ge råd om färgscheman och rådande trender för att se till att du fattar ett välgrundat beslut.

Golvmålning

Lagt ett nytt golv som behöver målas eller är det befintliga golvet nött och fult? Hemmets golv är ett av ytorna som bidrar mest till det allmänna intrycket av ens hem. Det är även den ytan som slits mest och vars slitage faktiskt syns väldigt tydligt. Detta är såklart ett intryck som du ger dina gäster. Av dessa anledningar är det en lönsam investering att måla om ett golv. Vi på TR måleri har lång erfarenhet av golvmålning och målar golv av olika material, oavsett om det är trägolv, parkett, laminat eller betong.

Tapetsering

Vill du göra om väggarna till något mer speciellt? Då har du kommit rätt! TR Måleri är experter inom tapetsering och kan hjälpa dig att förvandla ditt hem. Tapetsering är ett bra alternativ för dig som vill ha vackra och stilfulla mönster på väggarna. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder. Oavsett om det är en mindre tapetseringsjobb eller en större renovering, kan du lita på att vi tar hand om allt med noggrannhet och professionalism.

Vår tapetseringstjänst inkluderar allt från att ta bort gamla tapeter och förbereda väggarna för tapetsering, till att applicera nya tapeter och se till att resultatet blir felfritt. Vi arbetar med olika typer av tapeter och kan hjälpa dig att välja den perfekta tapeten som passar din smak och stil. Våra erfarna tapetserare har en öga för detaljer och kommer säkerställa att varje tapet appliceras jämnt och utan synliga skarvar eller bubblor.

Takmålning

Är du i behov av professionell takmålning inomhus i Jönköping? Då har du kommit rätt! Hos TR Måleri erbjuder vi högkvalitativ takmålningstjänster för hemägare som vill förnya och förbättra sitt inomhusutrymme. Vi förstår vikten av att ha ett välskött tak som även ger en estetiskt tilltalande inredning. Vi kan hjälpa dig att välja rätt färg och finish för att matcha din inredning och skapa den atmosfär du önskar i ditt hem. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat som du kommer att vara nöjd med under lång tid framöver.

Vävning

Vävning är en populär metod för att förnya och försköna väggar. Det finns olika typer av väv att välja mellan, såsom glasfiberväv, textilväv och papperstapet. Oavsett vilken typ av väv du väljer kan du vara säker på att det kommer att ge dina rum ett helt nytt utseende och känsla. 

En av fördelarna med väv är att det är hållbart och slitstarkt. Det kan hjälpa till att skydda dina väggar från smuts, slitage och fukt. Dessutom är väv en bra lösning om du har ojämna eller skadade väggar, då det kan dölja mindre skavanker och ge en jämn yta. Detta är en lösning som uppskattas av industrier, kontor och företag.